مبل برای ما ایرانی ها که نشستن زیر کرسی و تکیه زدن برپشتی ها قدیمی را با هیچ لذتی عوض نمیکردیم واژه ای ناآشنا بود.ولی مانند تمام تغییرات بزرگ مبل و هم دسته هایش وارد فرهنگ و خانه های ما شدند.ابتدا انواع مبلمان سلطنتی و به عبارتی اعیانی تر توسط قشر مرفه جامعه استفاده شد و به مرور زمان تمام مردم اعم از دارا و ندار این همنشین راحت را وارد دایره ی زندگی خود کردند.امروزه کمتر خانه ای را مشاهده میکنید که حداقل یک دست مبلمان سه نفره یا مبلمان هفت نفره یا..نداشته باشند.
صنعت چوب و به تبع آن صنعت مبلمان یکی از حوزه هایی است که بازده بسیار خوبی دارد و در صورت سرمایه گذاری در این بخش نرخ بازگشت سرمایه آن به نسبت کوتاه است. جالب است بدانید این صنعت حدود 9 درصد از اشتغال کشور را تشکیل میدهد و با 100 هزار واحد صنفی فعال، گردش مالی این صنعت در اقتصاد رقمی بالغ بر70 هزار میلیارد تومان است.
افرادی که خانه های بزرگی دارند و یک دست مبل برای پر کردن فضای سالن پذیرایی آن ها کافی نیست، تمایل به استفاده از دو دست مبل در منزل خود دارند. برای استفاده از مبل های سلطنتی یا استیل در کنار مبلمان راحتی، باید به قوانین خاصی توجه نمود. برخی از این قوانین، نحوهی چینش این دو دست مبل در کنار یکدیگر، هماهنگی رنگ مبلمان، توجه به فضای موجود و ست کردن تمام وسایل پذیرایی با رنگ و سبک مبلمان است. عدم آگاهی از این قوانین ممکن است افراد را در انتخاب مبل دچار سردرگمی کرده و در نهایت مانع زیبا جلوه کردن دکوراسیون منزل بشود.